Τηλεδιάσκεψη ΕΣΑΠ - ΠΑΣΑΠ

28 Mar

posted by

Categories: Newsletter, Ανακοινώσεις, Αρχική Σελίδα

Comments: 0
Μετά από σχετική πρωτοβουλία της ΕΣΑΠ συνεδρίασαν με τηλεδιάσκεψη εκπρόσωποι της ΕΣΑΠ και του ΠΑΣΑΠ με επικεφαλής τους προέδρους των φορέων Παντελή Ταρνατόρο και Παναγιώτη Πελεκούδα, αντίστοιχα.

Συμμετείχαν ακόμη, οι νομικοί σύμβουλοι των δύο φορέων κ.κ. Χρήστος Ηλιάδης και Δημήτρης Πρεβενιός, ενώ από πλευράς ΠΑΣΑΠ παρίσταντο ακόμη ο γενικός γραμματέας Γιάννης Αχιλλεόπουλος και ο ταμίας Ηλίας Λάππας.

Κατά την διάσκεψη που έγινε σε κλίμα σύμπνοιας και αγαστής συνεργασίας συζητηθηκαν τα προβλήματα στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος εν αναμονή της νομοθετικής παρέμβασης του αρμόδιου Υφυπουργού για την ολοκλήρωση όλων των πρωταθλημάτων και όλα τα πιθανά σενάρια.

Επίσης όλες οι εκκρεμότητες αναφορικά με την υπαγωγή των αθλητών στην πλατφόρμα του επιδόματος των 800 ευρώ, ζητήματα συμβολαίων, διακανονισμών παλιών απαιτήσεων και λειτουργίας της φετινής αδειοδότησης πάντα υπό το πρίσμα των δραματικών εξελίξεων από την κρίση της πανδημίας του κορονοιού.

Υπήρξε προγραμματική συμφωνία σε όλα τα θέματα, σε μία ακόμα, απόδειξη ότι το επαγγελματικό βόλευ παραμένει ενωμένο με συναντίληψη, τόσο των προβλημάτων, όσο και της επίλυσής τους.

Συμφωνήθηκε οι συναντήσεις το επόμενο διάστημα να συνεχιστούν στην κατεύθυνση δέσμης κοινών προτάσεων προς την Πολιτεία για την υλοποίηση των όσων θα συμφωνηθούν.

Leave a Reply