Δήλωσε συμμετοχή στο σεμινάριο “Dual Career Incentive: Μετά τον Αθλητισμό τι;” του Mediterranean College

Πώς δημιουργείται το σωστό περιβάλλον για τη ζωή, μετά τον υψηλού-επιπέδου επαγγελματικό αθλητισμό; Πόσο αναγκαία είναι η σωστή προετοιμασία, αλλά και οι επιλογές που μπορεί να κάνει ένας αθλητής, μετά το τέλος της αθλητικής του καριέρας;

Μη χάσεις το Σεμινάριο με θέμα “Dual Career Incentive: Μετά τον Αθλητισμό τι;”, που διοργανώνει η Σχολή Επιστημών Υγείας & Αθλητισμού του Mediterranean College Αθήνας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, 14:00 – 15:30, στο Lecture Hall του Κολλεγίου και εντάσσεται στο πλαίσιο του Education Festival 2020.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΔΩ

Ομιλητές:

  • Δημήτρης Γαργαλιάνος, Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής
  • Νίκος ΜατσάνκοςWeb & Multimedia Specialist-Εκπαιδευτής έργου Beta Trainer 1.0, IntermediaKT

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, θα γίνει παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Project Trainer 1.0 Beta. Στόχος του, είναι η προώθηση της θετικής συμπεριφοράς των νέων αθλητών και η αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την ανάγκη προετοιμασίας μιας “στρατηγικής εξόδου”, μετά το τέλος της αθλητικής καριέρας. Επίσης, οι αθλητές θα ενημερωθούν για το πως να δημιουργήσουν ένα σωστό επαγγελματικό προφίλ, από την αρχή της σταδιοδρομίας τους.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν:

  • Φοιτητές του Τομέα Αθλητισμού της Σχολής Επιστημών Υγείας & Αθλητισμού του Mediterranean College και άλλων συναφών Σχολών
  • Επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές όλων των αθλημάτων, εν ενεργεία ή απόμαχοι
  • Ευρύτερο κοινό για λόγους προσωπικής ενημέρωσης.

Το 12ο EDUCATION FESTIVAL στοχεύει να προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο σπουδαστή, τελειόφοιτο, απόφοιτο, επαγγελματία, εργαζόμενο -δωρεάν, από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο- περισσότερα από 170 σεμινάρια, ημερίδες, διαλέξεις και συνέδρια, πάνω σε πλήθος εκπαιδευτικών αντικειμένων, βασισμένα στο Ολιστικό Μοντέλο Εκπαίδευσης. Βασικός άξονας είναι το εθνικής-σημασίας θέμα της εξωστρεφούς αναδιάταξης της ελληνικής εκπαίδευσης.

Το «ταξίδι» εκπαίδευσης του Education Festival ξεκίνησε το 2009, με «επιβάτες» τους νέους της χώρας μας. Σήμερα, 12 χρόνια μετά, εμπνέεται από τον μείζονα στόχο -για την Ελλάδα και την ελληνική οικονομία- να γίνει η χώρα μας Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης! Ένα στόχο που έχουν υιοθετήσει φυσικά, οι εκπαιδευτικοί φορείς ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE, καταβάλλοντας συντονισμένες προσπάθειες.

Όποιο κι αν είναι λοιπόν το αντικείμενο των σπουδών σου, ακολούθησε -και φέτος- το φεστιβάλ σου, από τις 3 Μαρτίου έως και τις 12 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης και του ΜΕDITERRANEAN COLLEGE Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης & εξασφάλισε ΤΩΡΑ την πρόσβασή σου στα 172 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια εξειδίκευσης, του 12ου Education Festival.

Απόκτησε το VIP PASS εδώ & δημιούργησε ισχυρό βιογραφικό!

Leave a Reply