Έναρξη συνεργασίας του ΠΑΣΑΠ με το Mediterranean College

26 Sep

posted by

Categories: Newsletter, Ανακοινώσεις, Αρχική Σελίδα

Comments: 0

Το Mediterranean College, στο πλαίσιο των Οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Διπλή Καριέρα των Αθλητών (EU Guidelines for the Dual Career of Athletes) και με συνέπεια στην ενίσχυση του δίπολου «Αθλητισμός-Εκπαίδευση», ανακοινώνει τη νέα  συνεργασία του με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ).

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, το Mediterranean College προσφέρει σε όλα τα μέλη και στους συγγενείς Α΄ βαθμού του ΠΑΣΑΠ, τη δυνατότητα να σπουδάσουν με μερική υποτροφία -50% έως -65% στα δίδακτρα:

  • Στα αναγνωρισμένα Προπτυχιακά (Bachelor’s) & Μεταπτυχιακά (Master’s) προγράμματα του Mediterranean College (MC), τα οποία προσφέρονται σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το TOP26 University of Derby & το University of Wolverhampton.
  • Στα διεθνώς πιστοποιημένα προγράμματα μετεκπαίδευσης & επαγγελματικής εξειδίκευσης του Mediterranean Professional Studies (MPS), σε συνεργασία με το European International University, τον Pearson Edexcel, τη CISCO & τον Staregister.

Η συνεργασία προβλέπει επίσης, τη συμμετοχή των μελών στα ανοιχτά σεμινάρια και τις ημερίδες του Κολλεγίου, ενώ οι ακαδημαϊκοί συνεργάτες του Mediterranean College θα συμμετέχουν σε μαθήματα, σε ημερίδες & σεμινάρια που θα διοργανώνει ο ΠΑΣΑΠ.

Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα. Το Μνημόνιο υπογράφτηκε μεταξύ της κ. Κατερίνα Ξυνή, Managing Director του Mediterranean College και του κ. Παναγιώτη Πελεκούδα, Προέδρου του ΠΑΣΑΠ. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δρ. Πάρης Λιανός, Επικεφαλής της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Director of Business Development του Mediterranean College, ο κ. Ανδρέας Φράγκος, Ά Αντιπρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, ο κ. Γιάννης Αχιλλεόπουλος, Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΑΠ, και ο κ. Ηλίας Λάππας, Ταμίας του Συνδέσμου.

Οι παίκτες περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, από όπου και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Leave a Reply