Απόλυτη επιτυχία το All Star Game 2019

17 Mar

posted by

Categories: Newsletter, Ανακοινώσεις, Αρχική Σελίδα

Tags:

Comments: 0

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μεγάλη επιστροφή του θεσμού του All Star Game. Η καρδιά του ελληνικού βόλεϊ «χτύπησε» το βράδυ του Σαββάτου (16/03) στο κλειστό «Δημήτρης Βικέλας» της Ερμούπολης, σε ένα φαντασμαγορικό show με πολύ όμορφες εικόνες και αρκετές εκπλήξεις.

Η ΕΣΑΠ και ο ΠΑΣΑΠ ένωσαν τις δυνάμεις της και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πρόσφεραν ένα πανέμορφο βράδυ στο κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες αλλά και στους χιλιάδες που παρακολούθησαν το event από την τηλεόραση της ΕΡΤ και τα χαμόγελα όλων ήταν η πλήρης απόδειξη της επιτυχίας του.

Στο πλαίσιο των πολλών εκπλήξεων, ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ βράβευσαν από κοινού τον πρώην πρόεδρο του Φοίνικα Σύρου κι ευεργέτη του βόλεϊ, Δημήτρη Παλιόπορτα, ενώ σε κλίμα συγκίνησης ο ΠΑΣΑΠ τίμησε τον Αντώνη Ζακχαίο, φροντιστή του Φοίνικα Σύρου, για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του στο άθλημα.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς άπαντες το ευχαριστήθηκαν, κι ευελπιστούμε το All Star Game να εδραιωθεί και από τη νέα χρονιά να διοργανώνεται με την συμμετοχή και των Γυναικών.

Leave a Reply