Το PROtect Integrity σε Γυναίκες και Παίδες

Την επίσκεψη του Προέδρου του ΠΑΣΑΠ Β. Μηνούδη δέχθηκαν οι αθλήτριες και οι αθλητές των Εθνικών Ομάδων Γυναικών & Παίδων αντίστοιχα, στο πλαίσιο της κοινής δράσης ΠΑΣΑΠ – ΕΟΠΕ και της 2ης φάσης του ευρωπαϊκού προγράμματος #PROtectIntegrity.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του κ. Μηνούδη οι αθλητές/τριες είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν (είχαν προηγηθεί αναλυτικές επιμορφωτικές δράσεις κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν) τις βασικές παραμέτρους που αφορούν στους κινδύνους της χειραγώγησης αγώνων, τον Κώδικα Δεοντολογίας της EUAthletes αλλά και κάποια αρχικά στοιχεία του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος ενάντια στο match fixing που θα συμμετέχει ο ΠΑΣΑΠ από τις αρχές του 2018 και ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων δύο.

Ο ΠΑΣΑΠ επενδύει στις επιμόρφωση των αθλητών από τις μικρές ηλικίες ώστε να μπορέσουμε έμπρακτα να προστατεύσουμε το άθλημα, τα σωματεία και τους αθλητές από τη σύγχρονη αυτή μάστιγα.

Οι συναντήσεις με τους αθλητές και τις αθλήτριες θα συνεχιστούν με την έναρξη των προετοιμασιών των σωματείων για τη νέα αθλητική σεζόν.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *