film porno xnxx xvideos classic films sex with the babysitter. बीएफ cute busty norwegian teen.

Ο ΠΑΣΑΠ στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο

15 Jun

posted by

Categories: Newsletter, Ανακοινώσεις, Αρχική Σελίδα

Comments: 0

Συνεδρίασε την Τρίτη (14/06) η Διαρκής Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλή των Ελλήνων, στην οποία συμμετείχε ο ΠΑΣΑΠ με τον Γενικό Γραμματέα Αχιλλεόπουλο Ιωάννη, με αντικείμενο συζήτησης την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και των προπονητών αθλημάτων, τη λειτουργική ενίσχυση του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ και λοιπές τροποποιήσεις της αθλητικής νομοθεσίας.

Η συνεδρίαση ήρθε ως απόρροια αλλεπάλληλων διαβουλεύσεων και συναντήσεων με την πολιτική ηγεσία αναφορικά με τα συγκεκριμένα ζητήματα και κατά τη διάρκειά της ο ΠΑΣΑΠ ανέδειξε τα προβλήματα του ελληνικού βόλεϊ και κατέθεσε τις δικές του προτάσεις για μία καλύτερη επόμενη ημέρα για το άθλημά μας.

Στο σχέδιο νόμου που αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση έχουν ενσωματωθεί πολλές από τις προτάσεις που έχουμε καταθέσει εγγράφως και έχουμε συζητήσει διεξοδικά με την πολιτική ηγεσία εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα:

Όσον αφορά στο Άρθρο 3, επισημάναμε τη σημασία να συσταθεί οπωσδήποτε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), μετά από σύμφωνη γνώμη της Βουλής, πριν από την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου, ώστε να αποφευχθούν δυσλειτουργίες του παρελθόντος λόγω μη σύστασης.

Επίσης, ως προς τη λειτουργία της, θα ήταν προτιμότερο η ΕΑΑ να εξετάζει κατά προτεραιότητα τους φακέλους αδειοδότησης των ομάδων του βόλεϊ, λόγω του μικρού αριθμού τους σε σχέση με τις ομάδες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, ώστε να μην παρατηρείται το φαινόμενο μια εβδομάδα πριν της έναρξη του πρωταθλήματος να μην γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι ποια ομάδα έχει εξασφαλίσει το δικαίωμα συμμετοχής της.

Παράλληλα, ενσωματώθηκαν οι προτάσεις του ΠΑΣΑΠ προς το υπουργείο όσον αφορά στο Άρθρο 4 και συγκεκριμένα τις Παρ. 4 και τις υποπεριπτώσεις ΑΒ και ΑΕ, όπως και τη Παρ. 6. Σύμφωνα με την Παρ. 4, υποπερίπτωση ΑΒ, η ΕΕΑ θα εξετάζει τα χρέη της προηγούμενης σεζόν. Θα λαμβάνει επίσης υπόψη προσωρινές εκτελεστέες αποφάσεις, πρωτόδικες αποφάσεις, τελεσίδικες αποφάσεις και κάθε εκτελεστέο τίτλο (όπως διαταγές πληρωμής). Σχετικά με την Παρ. 6, η ΕΕΑ θα ελέγχει τυχόν διακανονισμούς κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν.

Καταθέσαμε επίσης πρόταση για την Παρ. 15 του ίδιου άρθρου για να αποσαφηνισθεί το περιεχόμενό της και σε κάθε περίπτωση να εξειδικευθεί περαιτέρω.

Υιοθετήθηκε η πρότασή μας στο Άρθρο 5 και ειδικότερα στην Παρ. 9 για αφαίρεση τυχόν οφειλών του ερασιτέχνη προς τρίτους, που βάρυνε το ΤΑΑ λόγω της νομικής τους ιδιομορφίας και θα δημιουργούσε ενδεχομένως προβλήματα σε ομάδες που δεν είναι υπεύθυνες για αυτές τις οφειλές. Καθώς και τις Παρ. 10 & 11 που διασφαλίζουν την εύρυθμη οικονομική λειτουργία των ΤΑΑ.

Επιπρόσθετα, μετά από πολύμηνη προσπάθεια του ΠΑΣΑΠ, το Άρθρο 42 ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημά μας, προβλέποντας για πρώτη φορά την ασφαλιστική κάλυψη κινδύνου ατυχήματος για τους ερασιτέχνες αθλητές και αθλήτριες των εθνικών κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της Α1 Γυναικών, που παραμένει ακόμη δυστυχώς σε ερασιτεχνικό επίπεδο και θα πρέπει σύντομα να περάσει σε καθεστώς αμειβόμενων αθλητριών.

Πρότασή μας εδώ είναι σε μελλοντικό χρόνο να μπορέσει ίσως να υπάρξει μέριμνα για πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη τουλάχιστον στην Α1 Γυναικών έως ότου καταφέρουν οι Γυναίκες να γίνουν επαγγελματίες αθλήτριες, έχοντας πλέον ίσα δικαιώματα με αυτά των ανδρών και όχι μόνο τις υποχρεώσεις.

Επιπλέον, στο ίδιο άρθρο υπάρχει σχετική παράγραφος που επιτρέπει πλέον στους αθλητές από 19 ετών να παίρνουν ελεύθερες μετεγγραφές.

Τέλος  με το Άρθρο 44, δημιουργούνται από την ΓΓΑ κλιμάκια Επιτόπιων Ελέγχων των αθλητικών φορέων, γεγονός που έχει την αμέριστη υποστήριξή μας.

Παράλληλα, ο ΠΑΣΑΠ μέσα από το αναλυτικό υπόμνημα που έχει στείλει, προχωρά στα εξής:

– Κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων για πιθανή τροπολογία με αναλυτικό, σαφές πλάνο για την αύξηση του αριθμού των ομάδων της Volleyleague.

– Κατάθεση προτάσεων για τα εργασιακά και μισθολογικά δικαιωμάτων των αμειβομένων αθλητών

– Ανάδειξη του μείζονος θέματος της ισότητας ανδρών και γυναικών στο επαγγελματικό βόλεϊ και της γρήγορης μετάβασης των ερασιτεχνών γυναικών σε επαγγελματίες.

Τηλεδιάσκεψη Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού με ΠΑΣΑΠ

25 May

posted by

Categories: Newsletter, Ανακοινώσεις, Αρχική Σελίδα

Comments: 0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε εξαιρετικό κλίμα τηλεδιάσκεψη του ΠΑΣΑΠ με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον κ. Γιώργο Μαυρωτά, σε συνέχεια των αδιάκοπων επαφων μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Σύνδεσμος εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Παναγιώτη Πελεκούδα, τον α’ αντιπρόεδρο Παναγιώτη Παπαδόπουλο και τον γενικό γραμματέα Γιάννη Αχιλλεόπουλο.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, τέθηκαν επί τάπητος θέματα ύψιστης σημασίας για τη φετινή σεζόν, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις και ιδέες για το άμεσο μέλλον του ελληνικού βόλεϊ, οι οποίες βρήκαν ανταπόκριση από τον Γενικό Γραμματέα, που, ως άνθρωπος του αθλητισμού, αντιλαμβάνεται πλήρως κι ασπάζεται τις σκέψεις του ΠΑΣΑΠ.

Με το έδαφος πρόσφορο από τη διάθεση του κ. Μαυρωτά, ΠΑΣΑΠ και ΓΓΑ θα συνεχίσουν τις επαφές τους, οι οποίες δεν θα περιοριστούν σε φιλολογικό επίπεδο, αλλά θα περάσουν το αμέσως επόμενο διάστημα και στην πράξη.

Wild cards σε ομάδες που μπορούν να προσφέρουν στη Volleyleague

12 May

posted by

Categories: Newsletter, Ανακοινώσεις, Αρχική Σελίδα

Comments: 0

Αποτελεί επιτακτική ανάγκη και ύψιστης σημασίας το να δοθούν από την ΕΣΑΠ wild cards σε ομάδες που μπορούν να προσφέρουν στη Volleyleague, με σκοπό την περεταίρω αναβάθμιση του πρωταθλήματός μας σε πανελλαδικό επίπεδο. Δε νοείται πανελλήνιο πρωτάθλημα α’ εθνικής με επιχορήγηση από τυχερά παίγνια να έχει 8 ομάδες και να αποτελεί ουσιαστικά κλειστή λίγκα που φθάνει πλέον στα 3 χρόνια.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την ΕΣΑΠ προ ημερών, μεταξύ πολλών άλλων ζητημάτων, συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα των wild cards.

Ο ΠΑΣΑΠ επιχειρηματολόγησε ουσιαστικά, μη έχοντας απέναντί του αποτρεπτικά αντεπιχειρήματα που θα καθιστούσαν μη υλοποιήσιμη αυτήν την ιδέα και μάλιστα η πλευρά της διοργανώτριας αρχής συμφώνησε πως οι 10 ομάδες ίσως να ήταν η καλύτερη λύση στη παρούσα φάση με τα απαραίτητα κριτήρια επιλογής. Στο τέλος, η πλευρά της ΕΣΑΠ άφησε να εννοηθεί πως το θέμα παραμένει ακόμα ανοικτό και ότι την απόφαση θα πάρει το ΔΣ της.

Είναι σαφές πως μιλάμε για ποιοτική αναβάθμιση του αθλήματος που κάθε φίλος του βόλεϊ αντιλαμβάνεται κι επιθυμεί. Η απόφαση είναι στα χέρια και μόνο του ΔΣ της ΕΣΑΠ. Οφείλουν να σκεφτούν τα οφέλη, τα πλεονεκτήματα και μακροπρόθεσμα την ανάπτυξη του αθλήματος.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πράξουν το καλύτερο για το βόλεϊ και την Α1 εθνική κατηγορία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΣΩΤΗΡΗ!

14 Apr

posted by

Categories: Newsletter, Ανακοινώσεις, Αρχική Σελίδα

Comments: 0

Ένα ταξίδι ενός τεράστιου αθλητή έφτασε σήμερα στο τέλος του. Ο Σωτήρης Πανταλέων, η ζωντανή ιστορία του ελληνικού βόλεϊ, αποσύρεται κι επίσημα από την ενεργό δράση μετά από 25 χρόνια μεγάλης καριέρας. Ένας Ολυμπιονίκης που μεγάλωσε γενιές και γενιές κι ενέπνευσε εκατοντάδες παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα, με σπουδαιότερη παρακαταθήκη του την ανιδιοτελή αγάπη για το βόλεϊ και το ήθος του μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο ΠΑΣΑΠ βράβευσε σήμερα τον σπουδαίο Σωτήρη Πανταλέοντα στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του. Στις 14 Απριλίου, το θρυλικό νούμερο 14 παρέλαβε από τα χέρια του γενικού γραμματέα του Συνδέσμου, Γιάννη Αχιλλεόπουλο, τιμητική πλακέτα, που αποτελεί το ελάχιστο “ευχαριστώ” για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ.

Του ευχόμαστε να έχει κάθε επιτυχία κι ευτυχία στη συνέχεια της ζωής του και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί το άθλημά μας με το ίδιο πάθος. Προσωπικότητες όπως ο Σωτήρης Πανταλέων είναι υπερπολύτιμες για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ.

Ιστορική ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο

5 Apr

posted by

Categories: Newsletter, Ανακοινώσεις, Αρχική Σελίδα

Comments: 0

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση που προβλέπει την επιχορήγηση του επαγγελματικού και του ερασιτεχνικού αθλητισμού από τα κέρδη των τυχερών παιγνίων αποτελεί μία ιστορική ευκαιρία για το ελληνικό βόλεϊ να βρει το δρόμο του και να ατενίζει με βάσιμες ελπίδες πλέον προς ένα καλύτερο αύριο.

Σε αυτό το πλαίσιο, όλοι οι φορείς του αθλήματος πρέπει να συντονιστούν, να συνεργαστούν αρμονικά και να καταβάλουν τη δική τους προσπάθεια με συγκροτημένο πλάνο και ρεαλιστικές λύσεις, προκειμένου να αξιοποιηθεί στο έπακρο αυτή η ευκαιρία.

Μια ευκαιρία που μπορεί μεταξύ άλλων να φέρει ένα βήμα πιο ψηλά το επίπεδο και την ποιότητα του πρωταθλήματος της Volleyleague Ανδρών, όπου ο αριθμός των οκτώ ομάδων είναι πλέον οικονομικά εφικτό να αυξηθεί, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα.

Η περίπτωση να θεσμοθετηθεί ένα πρόσθετο σύστημα με wildcards είναι μια από τις ιδέες που θα μπορούσε κάλλιστα να δώσει ένα ισχυρό κίνητρο για τη συγκρότηση υγιών και σοβαρών σωματείων τα οποία θα μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις, εφόσον πλέον θα υπάρχει σημαντική κρατική ενίσχυση.

Αυτό θα έχει κατ’ επέκταση ως αποτέλεσμα το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας και βελτιωμένους οικονομικούς όρους, όχι μόνο για αθλητές, αλλά και για προπονητές, φυσικοθεραπευτές και κάθε λογής εργαζομένους σε ένα σωματείο, ενώ παράλληλα μπορεί να οδηγήσει στην προβολή και διαφήμιση του αθλήματος σε πόλεις και γωνιές της Ελλάδας. Πράγμα που και το ίδιο το άθλημα στερείται, αλλά και πολλές επαρχιακές πόλεις το έχουν πραγματική ανάγκη.

Ο ΠΑΣΑΠ στέκεται αρωγός στην προσπάθεια για μία νέα σελίδα στο ελληνικό βόλεϊ και θα βρίσκεται εκεί με προτάσεις και ιδέες. Είμαστε βέβαιοι ότι με ειλικρινή διάθεση, οι προσπάθειες όλων θα αποφέρουν καρπούς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί. Και θα παλέψουμε για αυτό.

Συγχαρητήρια στο νέο ΔΣ της ΕΟΠΕ

27 Mar

posted by

Categories: Newsletter, Ανακοινώσεις, Αρχική Σελίδα

Comments: 0

Ο ΠΑΣΑΠ συγχαίρει τον Πρόεδρο και το νέο Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Ευχόμαστε να επιτύχουν στο δύσκολο έργο τους, για ένα καλύτερο μέλλον στο άθλημά μας. Ο Σύνδεσμος θα σταθεί αρωγός προς αυτή την κατεύθυνση και την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο.

Κοινή ανακοίνωση ΠΣΑΠ,ΠΑΣΑΠ,ΠΣΑΚ,ΣΑΚΕ, ΠΣΑΧ,ΣΕΑΥ.

5 Mar

posted by

Categories: Newsletter, Ανακοινώσεις, Αρχική Σελίδα

Comments: 0

Κοινή ανακοίνωση ΠΣΑΠ, ΠΣΑΚ, ΣΑΚΕ, ΠΣΑΧ, ΠΑΣΑΠ, ΣΕΑΥ

Ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργήσει ελπίδα σε μέρη, όπου υπάρχει μόνο απόγνωση. Νέλσον Μαντέλα

Σε όλη την Ευρώπη ο αθλητισμός λειτουργεί κανονικά και οι ευεργετικές του ιδιότητες χρησιμοποιούνται στο έπακρο πάνω στον άνθρωπο κάθε ηλικίας, με σκοπό την αντιμετώπιση της πανδημίας. Λειτουργεί ως ασπίδα και όχι σαν πηγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Στην Ελλάδα όμως η διακυβέρνηση της χώρας όχι μόνο δεν τον “εκμεταλλεύεται”, αλλά συνεχώς τον στήνει στα 5 μέτρα και τον πυροβολεί ασταμάτητα. Οι σφαίρες διαπερνούν το κορμί μας, το μυαλό μας, τα όνειρα μας, τις φιλοδοξίες μας, τις ελπίδες μας, αργά και βασανιστικά, σε μία αρένα βασανιστηρίων που ανοίγει και κλείνει από την πολιτεία χωρίς να υπολογίζει τίποτα , θυμίζοντας παλιές σκοτεινές εποχές.

Κύριε Μητσοτάκη όλο αυτό το διάστημα θίξαμε σε εσάς και την κυβέρνησή σας χιλιάδες φορές τις ιδιαιτερότητες του αθλητισμού, την πίεση του χρόνου ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων, τις σοβαρές επιπτώσεις που έχει υποστεί η ζωή μας και τους κινδύνους ύπαρξης της ίδιας μας της καριέρας που με πολλές θυσίες και κόπους καταφέραμε να ‘χτίσουμε’ από μικρά παιδιά.

Την τεράστια ανασφάλεια που βιώνουμε, τους φόβους και τις ανησυχίες για το μέλλον μας, τις κρίσεις της ψυχικής μας υγείας, το πρόβλημα του βιοπορισμού και πάρα πολλά ακόμη.
Δεν έχει δικαίωμα κανένας από την κυβέρνησή σας να μας πει πως δεν γνώριζε. Δεν έχει δικαίωμα κανένας σας να αποποιηθεί τις ευθύνες του.

Δεν έχει δικαίωμα κανένας σας να συνεχίζει να κρύβεται πίσω από τον κορονοϊό ή τους λοιμωξιολόγους.

Δεν έχει δικαίωμα κανένας σας να ξαναπιάσει στο στόμα του τον αθλητισμό, ότι δήθεν ευθύνεται για την διασπορά του ιού προσπαθώντας να σκεπάσει την ανικανότητα της διακυβέρνησής σας στην αντιμετώπιση της κρίσης. Ο δείκτης θετικότητας στον αθλητισμό αγγίζει μόλις 0.5%, όχι από τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο αλλά από το 100% των ανθρώπων που τον απαρτίζουν.

Παρόλα αυτά και μετά τις τελευταίες πολιτικές αποφάσεις σας επιλέγεται, για άλλη μία φορά, να παίξεται με τις ζωές μας, την καριέρα μας και τη νοημοσύνη μας. Χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας να προάγεται τις διακρίσεις, τον ρατσισμό και την αδικία.

Στο πόλο και το χάντμπολ κολλάει παντού. Στο βόλεϊ ανδρών όχι, αλλά στο γυναικείο ναι.

Στη Basket League όχι, αλλά στην Α1 Γυναικών και στην Α2 Ανδρών ναι.

Στις Super League 1&2 όχι, αλλά στη Football League, στη Γ’ Εθνική και το ποδόσφαιρο γυναικών ναι, ενώ τηρείται από όλους το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο Δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο για να κατανοήσουμε την παντελής έλλειψη σχεδίου, την προχειρότητα των πράξεων σας, το πόσο επικίνδυνα ανίκανοι είστε και τη σκοπιμότητα με την οποία επιλέγεται τι θα εξαιρέσετε και τι όχι, ανάλογα με το πολιτικό σας κόστος.

Κύριε Αυγενάκη ως Υφυπουργός του αθλητισμού που εφαρμόζει ένα από τα πιο αποτελεσματικά υγειονομικά πρωτόκολλα της Ευρώπης με το δείκτη θετικότητας να αγγίζει μετά βίας το 0,5%, θα έπρεπε να έχετε την ομάδα σας στην κορυφή. Δυστυχώς όμως το κοουτσάρισμα που κάνετε είναι τόσο χαμηλού επιπέδου που οδεύουμε ολοταχώς να υποβιβαστούμε δύο και τρεις κατηγορίες ταυτόχρονα.

Φήμες λένε πως πολλές φορές ακόμη και εσείς μαθαίνετε από την τηλεόραση, στις 6μμ, ποιοι παίκτες θα παίξουν το Σαββατοκύριακο και ποιοι όχι.

Αυτό σας κάνει πολύ αδύναμο και να είστε σίγουρος πως έχετε χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων, καθώς όλοι οι “παίκτες ” έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις, φιλοδοξίες, όνειρα, ανάγκες, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δεν έχουν ίσα δικαιώματα. Κακό πράγμα να υπάρχουν μέσα στα αποδυτήρια παιδιά και αποπαίδια, εμείς το ξέρουμε πολύ καλά αυτό και για εσάς δεν ευχόμαστε, ούτε ελπίζουμε, απλά απαιτούμε να το διορθώσετε άμεσα.

Δώστε λύση εδώ και τώρα σε όλον τον αθλητισμό, που εφάρμοσε με απόλυτη επιτυχία τα μέτρα πρόληψης και προστασίας και απέδειξε ότι μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια για όλη την κοινωνία.

ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών)
ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών)
ΣΑΚΕ (Σύνδεσμος Αθλητριών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας)
ΠΣΑΧ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Χειροσφαίρισης)
ΠΑΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών)
ΣΕΑΥ (Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης)

Αίτημα άμεσης επανέρναξης προπονήσεων της Preleague

26 Jan

posted by

Categories: Newsletter, Ανακοινώσεις, Αρχική Σελίδα

Comments: 0

Αίτημα πραγματοποιήθηκε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού να συμπεριληφθεί η preleague στην εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων που θα λάβει χώρα τη Παρασκευή 29/1/2021, για άμεση επανέρναξη των προπονήσεων, συνοδευόμενο με την ανακοίνωση των αρχηγών των ομάδων.
Με τη συμβολή της ΕΟΠΕ, των ομάδων και των αθλητών, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Αξιότιμε κύριε Αυγενάκη,

Οι αθλητές των σωματείων της Pre-League Πετοσφαίρισης Ανδρών, όπως και το σύνολο των ερασιτεχνών αθλητών και αθλητριών Πετοσφαίρισης στην χώρα μας, αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα και κρισιμότητα της κατάστασης λόγω της πανδημίας του covid-19, ουδέποτε αντιδράσαμε ή διαμαρτυρηθήκαμε συλλογικά για την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων μας, δηλαδή του Πρωταθλήματος αλλά και των προπονήσεων των ομάδων.
Η αναστολή αυτή, ωστόσο, έχει προκαλέσει πολλά και σημαντικά προβλήματα σε όλους μας. Πέραν των σοβαρών επιπτώσεων στην ψυχική και σωματική μας υγεία, πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουν πολύ σημαντικό οικονομικό και βιοποριστικό πρόβλημα, καθώς η Pre-League, παρότι θεωρητικά ερασιτεχνική κατηγορία, είναι ουσιαστικά η 2η κατηγορία ανδρών στην χώρα μας και η ανώτερη ανδρική κατηγορία εκ των πρωταθλημάτων αρμοδιότητας διεξαγωγής της ΕΟΠΕ. Επομένως, όπως καταλαβαίνετε, οι ομάδες λειτουργούν σχεδόν σε επαγγελματικό επίπεδο και πολλοί από τους αθλητές της κατηγορίας είναι για χρόνια επαγγελματίες, που το βόλεϋ αποτελεί την βασική ή ακόμα και την μοναδική πηγή εισοδήματος για αυτούς και τις οικογένειές τους.
Λειτουργώντας, λοιπόν, με την ίδια ψυχραιμία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα που έχουμε επιδείξει όλο αυτό το διάστημα και λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, εκτιμούμε ότι πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες να επανεξεταστεί η επανεκκίνηση των προπονήσεων και του πρωταθλήματος της κατηγορίας μας, με την τήρηση εκ μέρους μας του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που θα οριστεί από τους ειδικούς και την διεξαγωγή σε εβδομαδιαία βάση rapid test στα μέλη των ομάδων. Σημειώνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων έχει εκφράσει την πρόθεση να αναλάβουν μέρος ή και το σύνολο του κόστους αυτού, εφόσον απαιτηθεί κάτι τέτοιο. Επίσης, θεωρούμε ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το άθλημα μας δεν έχει σωματική επαφή με τον αντίπαλο, ότι το σύνολο των αθλητών, προπονητών και συνοδών, δεν ξεπερνά τα 240 άτομα (12 ομάδες 15-20 ατόμων), καθώς επίσης και το γεγονός ότι η Προκήρυξη διεξαγωγής του πρωταθλήματος προβλέπει γεωγραφικά κριτήρια, δηλαδή διαχωρισμός των ομάδων σε ομίλους Βορρά – Νότου, επομένως η πλειοψηφία των μετακινήσεων των ομάδων θα είναι περιορισμένες και σε κοντινές αποστάσεις.
Όπως έχει δείξει η επιτυχημένη και κυρίως ασφαλής επανεκκίνηση των κορυφαίων πρωταθλημάτων σε όλα τα αθλήματα, και αυτό της Volley League στο δικό μας, κάτι τέτοιο είναι ένα θετικό γεγονός από όλες τις απόψεις και για τους συμμετέχοντες αλλά και για την κοινωνία, καθώς στέλνει το μήνυμα ότι σε αυτό τον δύσκολο αγώνα βγαίνουμε νικητές και καταφέρνουμε να επανέλθουμε βήμα βήμα στις δραστηριότητές μας. Σε αυτό το πλαίσιο, εκτιμούμε ότι, λαμβάνοντας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, μπορεί και το δικό μας Πρωτάθλημα να επανεκκινήσει. Σε κάθε περίπτωση, καθόσον και η μεταγραφική περίοδος λήγει σύντομα, ζητούμε να ξεκαθαριστεί άμεσα αν θα γίνει επανεκκίνηση προπονήσεων και διεξαγωγή Πρωταθλήματος, προκειμένου οι αθλητές να μπορέσουν να εξετάσουν τις επιλογές και περαιτέρω ενέργειές τους προς όφελος αυτών και των οικογενειών τους.

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους των αθλητών των ομάδων της Pre-League.

Οι αρχηγοί των ομάδων,

Κωστόπουλος Γεώργιος (ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ)
Κογκαλίδης Κώστας (ΑΕΚ)
Ντάκουρης Βαγγέλης (ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80)
Βλαβιανός Μάριος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)
Θωμάς Δημητριάδης (ΚΟΜΟΤΗΝΗ )
Νικήτας Εφραιμίδης (ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ)
Κωνσταντίνος Βασιλάκος (ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ)
Δημητριάδης Μανώλης (ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ)
Σκαρλατίδης Ιωάννης(ΑΘΛΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ)
Αλεξάκης Αλέξανδρος (ΑΡΗΣ)
Παντακίδης Ιωάννης (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑ)
Θεόδωρος Σάμαλης (ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ)

Διαδικτυακή συζήτηση: Τρόποι διαχείρισης ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ

20 Jan

posted by

Categories: Newsletter, Ανακοινώσεις, Αρχική Σελίδα

Comments: 0
Πρόσκληση σε Διαδικτυακή συζήτηση

Τρόπους διαχείρισης “ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ”
Ο ΠΑΣΑΠ την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 16.30,
Θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή συζήτηση με την Αθλητική Ψυχολόγο και πρώην αθλήτρια της Εθνικής & Ολυμπιακής Ομάδας Στίβου, Φρόσω Πατσού. Θα συζητήσει με τις αθλήτριες του Βόλεϊ για τους τρόπους διαχείρισης “ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ” προς τους/τις αθλητές/τριες.
Συνδεθείτε στη πλατφόρμα zoom.
Time: Jan 24, 2021 04:30 PM Athens
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/84203115446?pwd=NnlOL1RJWkNjR3QyeVd1Skw1WDhwdz09
Meeting ID: 842 0311 5446
Passcode: 701773
*Η Φρόσω Πατσού είναι Διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου, Ψυχολόγος με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Αθλητική Ψυχολογία. Έχει υπάρξει αθλήτρια της Εθνικής & Ολυμπιακής Ομάδας Στίβου για πάνω από μια δεκαετία.

Επανεκκίνηση της Volleyleague

13 Dec

posted by

Categories: Newsletter, Ανακοινώσεις, Αρχική Σελίδα

Comments: 0

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζουμε την απόφαση επανεκκίνησης των προπονήσεων των ομάδων της Volley League.

Δεν είναι, όμως ώρα για πανηγυρισμούς. Είναι η ώρα να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης των επιτροπών και των συναρμοδίων υπουργείων. Άξιοι της αποστολής μας απέναντι στην κοινωνία και το αθλητικό κίνημα.

Όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές, ομάδες, παράγοντες, ομοσπονδία, Λίγκα να τηρήσουμε στο ακέραιο όσα προβλέπονται στα πρωτόκολλα, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση.

Έτσι, θα ανοίξουμε το δρόμο για την επανεκκίνηση των προπονήσεων και των λεγόμενων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων που υπηρετούνται από απολύτως επαγγελματίες αθλητές.

Έχουμε, όμως, και μια ακόμη ευθύνη. Να ανοίξουμε το δρόμο για να μπουν στο γήπεδο και όλα τα ηλικιακά. Με κανόνες. Η κοινωνία δεν χρειάζεται μόνο τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Χρειάζεται τον αθλητισμό για τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών. Δεν είναι πολυτέλεια ο αθλητισμός. Είναι ανάγκη και υποχρέωση.

Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας. Χωρίς εκπτώσεις. Ας γίνουμε πρότυπα τήρησης όσων απαιτούνται. Οι αθλητές δεν θα συμβιβαστούμε με τιποτα λιγότερο από το απόλυτο.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Οι αμειβόμενοι αθλητές πετοσφαίρισης

fappornvideos
site
find here sex viet